Skönhet

Glossybox – En lyxig månadsbox

” I samarbete med Glosybox “

Jag har fått hem en lyxig box från Glosybox som innehåller fem handplockade skönhetsprodukter. Den här månadens skönhetsbox är fylld med 100% veganska produkter och är signerad av Therese Lindgren. Älskar att boxen är ljusrosa och så himla fin. 

 

 

Som ni ser så innehåller min box en ansiktskräm, duschgel, parfym, ögonskuggspalett och en highlighter. Nu ska jag berätta lite mera om produkterna. 

 

 

 

Clean Classic Rain eau de parfym: En fräsch doft som är inspirerad av stunden efter ett oväntat skyfall, när luften känns klar och frisk. Vattenmynta och daggfrisk melon blandas med tusensköna, näckros och violblad. Eleganta träslag ger en varm känsla.

Eyeshadow palette från Indy Beauty by Therese Lindgren: Det är en palett med fyra högpigmenterade och sammetslena ögonskuggor som håller länge på ögonlocken. Finns i två olika nyanser chloe och leah.

Shower gel från Love Beauty and Planet: En vegansk duschgel som är berikad med ekologisk kokosolja som ger huden fukt. Flaskan är dessutom gjord av 100 % återvunnen plast.

Carrot Cream Moisturiser från The Body Shop: En vegansk ansiktskräm som återfuktar i 72 timmar och ger skydd mot miljömässiga faktorer. 97% av ingredienserna är naturligt ursprung och ger huden finare lyster med hjälp av ekologiska morötter och ekologisk Community Trade-aloe vera från Mexiko.

Vattenbaserad highlighter från växtbaserade Beautaniq Beauty: En vårdande highlighter som ger huden fukt och ger ett diskret skimmer. Vill du ha extra glow? Applicera formulan på panna, kindben, näsa och haka, eller över hela ansiktet innan foundation.

 

 

Vad är Glossybox?

Glossybox är en prenumerationstjänst inom skönhet som anpassas efter din personliga skönhetsprofil. Varje månad skickas det ut en vacker och lyxig box som är fylld med fem handplockade skönhetsprodukter. Produkterna är noggrant utvalda i mindre format tillsammans med deras egna beautymagasin GLOSSY Mag. Ordinarie pris för en prenumeration är 159 kr/månad. Nu har dom även börjat med en box anpassat för män som kallas för The Man Box. Du kan läsa mera på deras hemsida och där registrerar du dig även som medlem.

 

 

Jag är väldigt nöjd med mina nya skönhetsprodukter från månadens Glosybox och ser fram emot att få testa dom.

 

Vill du också få hem en lyxig box? En box fylld med fem handplockade skönhetsprodukter som du får hem direkt i brevlådan varje månad. På det sättet får du chansen att testa på helt nya skönhetsprodukter och vem vet? Du kanske hittar nya favoriter? 

” I samarbete med Glosybox “

 

//PUSS