Inredning

Glöggmuggar i glas och snygga vinglas

” Inlägget innehåller annonslänkar ”

Jag var på jakt efter glöggmuggar i glas.

Tillslut hittade jag jättefina muggar från märket Variera som säljs i 4-pack. Hittade även jättefina vinglas från Orrefors som kan matcha med mina ljusstakar och en vas från samma serie. Därför passade jag på att klicka hem dessa glas från Cervera nu när dom har 25% rabatt.

 

 

Tänkte att dessa vinglas ska stå framme på en hylla för dom är för fina för att gömma i ett skåp. Kan ju även hälla lite dekorations sand i botten och lägga i värmeljus. Det skulle bli så himla fint i köket.

Förutom att jag ska dricka glögg ur muggarna så ska jag även fotografera fina bilder. Ska köpa hem årets blossa för att skapa kreativa bilder med det. Har redan en idé och ser fram emot att göra det till verklighet.

Ni hittar glasmuggarna här <— och vinglasen här <—

Om ni också vill shoppa något från Cervera så är det sista dagen idag 14/11-21 som dom har 25% rabatt för medlemmar.

Klicka här <— så länkas du direkt till Cervera.

 

//PUSS