Glasmuggar med lock

Vad härligt med en ledig dag och det behövde min kropp!

Har känt mig helt matt i flera dagar och har lite pollenallergi på det. Igår när jag kom hem efter jobbet struntade jag i träningen eftersom det inte hade funkat. Ville istället spara energin till hemsysslor och barnen. Vi gick ner till affären för att handla lite och där hittade vi några glasmuggar med lock och sugrör. 

 

 

Har länge velat köpa hem sådana men nu har det äntligen blivit av. Perfekt till smoothie och TikTok kaffe “Dalgona Coffee”. Igår frös jag ner överblivet kaffe i isformar som vi ska ha användning av till våra drycker. 

 

 

Dagens planer!

Idag får jag se om min kropp orkar med lite träning. Men annars ska vi bege oss ut i det vackra vädret, spela lite fotboll och kanske köpa varsin glass. Skulle behöva hinna fotografera inför ett samarbete och så ska vi bestämma oss för om vad vi ska äta till middag ikväll. Imorgon är barnen fortfarande lediga medan jag åker och jobbar. Då passar det bra att jag förbereder något som barnen kan äta till lunch imorgon. Har även mycket annat att berätta för er men ska ta det i ett annat inlägg.

Nu ska vi ta tag i den här dagen och får avrunda här. Önskar er alla en härlig dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

 

This post contains adlinks from Adviral

 

Vain Move In-ears / Sneakers / Hoodie / Biker Shorts / Tyler Shades / Fitbit

12 comments / Add your comment below

  1. Jag fick sånna muggar av min kompis i födelsedagspresent för några år sedan och älskar dem! 😀 Hoppas ni fick en fin dag tillsammans 🙂 Kram

  2. Så himla härliga muggar! Kan verkligen tänka mig att dricka en isad sommardrink ur en sån när man ligger vid poolen och solar i sommar hihi 🥰 hoppas du får en fin fredag, kram!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.