Inspiration, Samarbeten

Ge din telefon en längre livslängd – genom att byta batteri

– I samarbete med Phone.se –

När batteriets hälsa blir sämre.

Jag använder min iPhone dagligen och märker nu med tiden att batteriet börjar bli lite sämre. Något som man brukar märka av efter cirka två år då batteriets hälsa försvagas och får sämre batteritid. Det går att kontrollera det på egen hand genom att gå in på “inställningar” och sedan “batteri”. Är hälsan under 85% eller om det står “service” är det dags att byta ut batteriet. Var tvungen att kolla upp det på min telefon men det var ingen fara med den. 

 

 

Riktiga original-batterier

Men om batteriets hälsa skulle ha blivit sämre, ja då vill jag självklart byta batteriet till något med hög kvalitét. Som exempel en riktig Apple-Original batteri som har en längre livslängd och kostar inte mycket. Hos phonehero.se hittar du just dessa batterier och dom har alltid gott om batterier i lager. Själva bytet går snabbt på endast 10-15 minuter med trejdepartstillverkat batteri och 20-30 minuter med Apple Original-batteri. 

 

 

Du slipper köpa en ny telefon

Tycker att den här lösningen är jättebra för då behöver man inte köpa en helt ny telefon. Du hittar Phonehero i Malmö eller i Stockholm där du kan boka en tid. Bor du för långt bort går det även att skicka in telefonen för ett batteribyte. Dom bjuder då på frakten och allt är miljövänligt. Jag har en iPhone X sedan snart två år tillbaka och skulle kunna tänka mig att byta ut mitt batteri hos dom när det är dags.

Förutom att byta ut batterier kan man även laga skärmen på sin telefon. Något som händer många eftersom iPhone har en väldigt känslig skärm. Då kan man på ett smidigt sätt laga sin iPhone istället för att köpa en helt ny.

 

 

Det är som sagt mycket smartare att förlänga livskvalitén på telefonen genom att enkelt byta ut batteriet. Något som är mycket billigare och miljövänligare.

Just nu har jag en rabattkod till er som ger 150 kr rabatt på ett batteribyte. Erbjudandet är giltigt i 30 dagar och med kod: NETTI150 som du skriver in i kassan. 

– I samarbete med iphone.se – 

 

//PUSS