Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Gåvokort – Den perfekta julgåvan för företag

– I samarbete med Parnass –

Julgåvor på arbetsplatsen

Det är alltid roligt att få någon julklapp på jobbet. Då menar jag julklappar till alla anställda som själva företaget bjuder på. Jag jobbar inom landstinget och det har varit lite olika med julklappar från år till år.

Förr i tiden fick alla exakt likadana julklappar som oftast var inom heminredning. Men förra året fick vi ett gåvokort då man fick välja vad man ville från gåvokortets utvalda hemsida. Det var väldigt uppskattande för det är mycket roligare att få välja ut något på egen hand. Minns att jag då valde en stekpanna för det var något som jag verkligen behövde. Detsamma har vi även fått under tidigare år men minns inte vad jag då valde. 

 

 

 

Parnass har gåvokort för julgåvor

Hos Parnass hittar man ett stort urval av marknadens bästa gåvokort inom flera olika inriktningar till väldigt bra priser. Som exempel kort inom heminredning är från Mannerström, Orrefors och Sagagifts. Eller delikatesser och matlagning från Scandiafisk Select. Sedan finns det även allsidiga gåvokort vid namn Joyful giftcard där mottagaren får välja mellan ett stort urval av gåvor. Leif Mannerströms Gåvokort från Tings är årets mest populära eftersom där får mottagaren tre gåvor. Förutom en valfri gåva får man även en bonusgåva och Leif Mannerströms kokbok. Förstår att detta kort är populärast. 

Att få gåvokort som julklapp är verkligen en smart lösning. Eftersom man då får välja ut den gåvan man allra helst vill ha. Vi alla är ju individuella med våra olika intressen och smaker. Då blir det här perfekt eftersom det ofta är svårt att hitta en lämplig företagsjulklapp som passar för alla individer. Det blir liksom mycket bättre när alla anställda får välja ut sin julgåva i lugn och ro från ett redan färdigt urval.

 

– I samarbete med Parnass –

 

//PUSS

 

3 comments / Add your comment below

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan