Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Gå ur ekorrhjulet

Fredag kväll och nu tar vi helg!

Den här veckan har gått rusande snabbt och fattar inte vart dagarna tar vägen? Lever lite som ett ekorrhjul då jag går till jobbet, kommer hem, tar en promenad, äter och så vidare. Varje dag måndag till fredag. Något som känns väldigt tråkigt för tiden bara rinner iväg. Måste göra någon typ av förändring men har just nu ingen aning.

 

 

Här är en typisk vardags outfit som inte heller ser så rolig ut. Men jag gillar att gå till och från jobbet i bekväma plagg och det är svårt att ändra på det. 

 

 

Men under helgerna hittar jag alltid på olika saker och idag hälsar jag på en kompis. Ska stanna där över natten och kommer åter hem imorgon. Men det är annars inte bra att leva för helgerna. Utan det är viktigt att ta till vara på varje minut alla dagar i veckan.

 

 

Är otroligt sugen på att skaffa mig ett husdjur men vill samtidigt inte bli för låst. Därför väljer jag att inte göra det. Ska kanske starta något nytt projekt i hemmet? Jag brinner ändå för inredning och det finns så mycket som jag kan hitta på. DIY-projekt, möblera om eller något annat kreativt. Något annat måste jag ändå hitta på för att gå ur detta ekorrhjul.

Men jag önskar er alla en härlig helg och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

6 comments / Add your comment below

  1. Jag tror att jag har missat, för visst har du haft en massa husdjur? Jag är lite i samma fälla och lever rätt mycket för helgerna. Att dagarna springer iväg har jag ingenting emot, men lite trist blir det ju att bara jobba och sova typ 😉

    svar: Jag hoppas också att de tar personen och att det verkligen är en isolerad händelse och inte någon som tycker att det är kul med sprängmedel…

  2. Så mysig outfit!
    Det finns ju djur som inte är så krävande. Kanske har du någon i närheten som kan va kattvakt eller passa din hamster eller marsvin? Jag har ju hundvakt ibland (vilket jag är otroligt tacksam över) och ödlorna klarar sig själva. Ge mat varje kväll och spraya terrarium morgon och kväll. Kanske finns det nåt djur för dig 😊

  3. Känner verkligen igen mig. Samma rutiner varje dag med jobb, laga mat, någon form av motion och ta hand om marsvinen. Helgerna handlar till stor del bara om återhämtning så inte ens då hittar jag på något speciellt.
    Hoppas du får en trevlig helg fina du.

  4. Det blir lätt så att man hamnar i samma vanor på vardagarna och sen ska allt roligt klämmas in på helgerna. Hoppas du hittar något roligt att bryta av lite med.. Kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan