Outfits, Personlig, Vardag

Gå ur ekorrhjulet

Fredag kväll och nu tar vi helg!

Den här veckan har gått rusande snabbt och fattar inte vart dagarna tar vägen? Lever lite som ett ekorrhjul då jag går till jobbet, kommer hem, tar en promenad, äter och så vidare. Varje dag måndag till fredag. Något som känns väldigt tråkigt för tiden bara rinner iväg. Måste göra någon typ av förändring men har just nu ingen aning.

 

 

Här är en typisk vardags outfit som inte heller ser så rolig ut. Men jag gillar att gå till och från jobbet i bekväma plagg och det är svårt att ändra på det. 

 

 

Men under helgerna hittar jag alltid på olika saker och idag hälsar jag på en kompis. Ska stanna där över natten och kommer åter hem imorgon. Men det är annars inte bra att leva för helgerna. Utan det är viktigt att ta till vara på varje minut alla dagar i veckan.

 

 

Är otroligt sugen på att skaffa mig ett husdjur men vill samtidigt inte bli för låst. Därför väljer jag att inte göra det. Ska kanske starta något nytt projekt i hemmet? Jag brinner ändå för inredning och det finns så mycket som jag kan hitta på. DIY-projekt, möblera om eller något annat kreativt. Något annat måste jag ändå hitta på för att gå ur detta ekorrhjul.

Men jag önskar er alla en härlig helg och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS