Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Fyra plagg som ger dig flera outfits

” Inlägget innehåller annonslänkar “

Idag har det både blåst och regnat hela dagen.

Inget som jag märkte så mycket av på jobbet. Men när jag gick hem så blåste det så mycket att mitt paraply gick sönder. Det blev en vända in på Hemköp och sedan en dusch direkt när jag kom hem.

Igår kväll innan jag somnade skapade jag ett kollage med några favorit plagg. Förr skapade jag ofta kreativa kollage och det ska jag börja med igen. Något som är väldigt roligt.

 

Kostymbyxan finns här // Blusen finns här // Beige väst finns här // Randig väst finns här // Klänningen finns här.

Har som sagt hittat några snygga plagg som gärna får flytta hem till mig. Dessa plagg kan kombineras på flera olika sätt och är perfekta till hösten.

 

Närmare information om vardera plagg

Vida kostymbyxan: Älskar svarta byxor som är vida i benen. Sådana byxor passar till det mesta som exempel blusen bredvid, ett baslinne, skjorta eller en huvtröja. Dessa snygga byxor finns även i vit färg.

Blusen i spets: Eller en spetstopp som det egentligen är men ser ut som en blus. Tycker att den är så himla söt och passar både med kostymbyxor, slitna jeans eller en elegant kjol. Läste att materialet är tjockare och stretchigt. Något som jag gillar.

Stickade västar: Jag har fått upp ögonen för stickade västar. Så snyggt att bära som den är eller över en skjorta, blus, topp, tröja eller vad man känner för. I höst dominerar västar med mönster men vi ser även mycket av enfärgade. 

Svart klänning: Förlåt jag skrev av misstag i kollaget att klänningen är stickad. Men mina trötta ögon uppfattade den som stickad när jag såg den via telefonen igår kväll. Det här är en stilren, bekväm t-shirtklänning med kort ärm och halvpolo. Gillar den ändå och kan kombineras på olika sätt. Att bära den med lårhöga stövlar och en kappa eller med en längre kjol under.

Länkar till vardera plagg hittar ni under kollaget.

 

//PUSS

 

6 comments / Add your comment below

  1. Åh bilka mysiga och fina plagg!
    Brukade också göra kollage förr men sen stängdes sidan ner jag gjorde det på och nu vet jag inte riktigt hur jag ska göra. Hur gör du dina kollage? 😊

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan