Inspiration, Samarbeten, Vardag

Fynden du inte får missa

 – I samarbete med ideal of Sweden – 

Några härliga fynd

För några veckor sedan fyndade jag loss hos Ideal of Sweden. Fick då 70% rabatt på hela köpet och min beställning innehöll en liten söt liten väska, en laddningssladd och ett mobilskal.

Här får ni se en söt liten miniväska som jag fäste fast på en större väska från samma märke. Väskan ser så lyxig ut och älskar den. 

 

Nu får även ni en chans att få 70% rabatt på ett helt köp.

 Då ska ni använda min personliga rabattkod i kassan som är: starby. Detta erbjudande är dolt på hemsidan men när du fyller i min kod i kassan så får du 50% + 5% extra rabatt på ordrar upp till 590kr. På ordrar över 590kr får du 50% + 20% extra rabatt. Alltså det sistnämnda blir 70% rabatt på ett helt köp.

Erbjudandet gäller fram till 13/12.

 

 

Marmor med guld

Marmor med guld är så himla fint och har samlat på mig även en trådlös laddare och en vattenflaska sedan tidigare. Mobilskalet är till min framtida telefon som inväntas leverans om två veckor. Skalet kanske avslöjar vilken telefon det gäller?

Klicka här <— för att hitta dina favoriter.

 

 

Nu till något helt annat som jag har väntat på!

Ända sedan jag flyttade in i min nuvarande lägenhet 1/8 så har jag väntat på ett byggföretag som ska tapetsera om. I tisdags eftermiddag ringde dom och frågade om det gick bra att påbörja jobbet redan dagen efter? Självklart tyckte jag det för det vore skönt att ha det klart före andra advent. Sonens rum hade jag redan tömt i helgen så det var bara hallen och vardagsrummet kvar. Men sedan fick jag besked att allt kommer inte att vara klart fören på måndag. Jag som såg fram emot en helg med en massa julpynt och hoppas nu på ett mirakel! Men men om det!

Passa på nu att fynda hos Ideal of Sweden med 70% rabatt på ett helt köp. Ange rabattkod: starby i kassan så får du extra rabatt på rean.  

 

– I samarbete med Ideal of Sweden –

 

//PUSS