Inspiration, Samarbeten, Vardag

Fynda snygga väskor och allt för mobilen

– I samarbete med Ideal of Sweden –

Nu är det dags för variation.

Har bara publicerat blogginlägg om julen den senaste tiden. Så idag delar jag med mig av något helt annat. Det handlar bland annat om en rabattkod som jag delar med mig av senare i inlägget.

 

 

Här är mina favorit väskor från Ideal of Sweden. Det är en stor väska och tre stycken i mindre modeller. Har spanat in alla nyheter på hemsidan och herregud så mycket fint det finns. Vill typ ha allt. Förutom väskor hittar du mobilskal, accessoarer och alla tillbehör till din mobiltelefon. 

 

 

Holiday Sale

Ideal of Sweden har Holiday Sale med 25-70 % rabatt på hela hemsidan. Erbjudandet gäller fram till 17:e Januari. Med min personliga rabattkod får du ytterligare 10% rabatt på det rabatterade priset. Ange rabattkod: starby10 i kassan och koden gäller fram till 31:a Januari. Skynda att fynda innan dina favoriter tar slut och klicka på länken <— så kommer du direkt till hemsidan.

 

– I samarbete med Ideal of Sweden –

 

//PUSS