Outfits, Vardag

Friday

Härliga fredag!

Längtar så efter en lång sovmorgon och imorgon blir det äntligen av. Men har ändå varit betydligt piggare den här veckan än hur det var förra veckan. Förra veckan var hemsk och det kändes som att jag började bli sjuk. Efter många timmars sömn under förra helgen blev jag som en ny människa. Att jag har blivit så känslig av sömnbrist och börjar bli som ett barn på nytt haha.

Men åter till idag!

Här får ni se en outfit som jag hade i tisdags på klinikdagen. Eftersom jag inte följde med på middagen under kvällen valde jag en enkel vardagsoutfit med stora smycken. 

 

Byxor från Vero Moda // Topp från Gina tricot // Jacka från Ellos // Sneakers från Dinsko // Väska från Michael Kors // Smycken från Madlady och Åhlens. 

 

Älskar dessa bruna detaljer på armbanden som matchade perfekt med väskans bruna färg.

 

God morgon finisar!

Det känns som att det var längesedan jag skrev ett vardagsinlägg men har haft så mycket annat att skriva om. Den här veckan har bara rullat på med jobb, vardagssysslor och lite träning. Mer än så har jag inte hunnit med.

Idag efter jobbet funderar jag på att gå på stan en sväng innan jag åker hem. Beroende på hur trött jag kommer att vara. Annars har jag inga barn hemma den här veckan och det är bara kaninerna som väntar på mig. Känner verkligen att jag måste rensa garderoberna och har planer på att ta ett ryck nu i helgen. Kan tänka mig att det kommer ta minst en hel dag och då passar det bra när barnen inte är hos mig. Vill som sagt prioritera roligare saker med barnen och därför gör jag allt det tråkiga när dom är hos sin pappa.

Önskar er alla en härlig fredag och vi ses senare mina finaste!

//PUSS

 ♥

This post contains adlinks from Adviral

Hösttrender!

1. Carrara Tights / 2. Yosemite Tights / 3. Grace High Waist Tights / 4. Buddha Tights / 5. Pangea High Waist Tights / 6. Mirage Tights / 7. Atlantica High Waist Tights / 8. Maze Tights / 9. Congo High Waist Tights / 10. Ventura High Waist Tights / 11. Roar Tights / 12. Ukiah High Waist Tights / 13. Etna II High Waist Tights / 14. Nimbus High Waist Tights