Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Fredag och snart händer det

Tjoho raringar!

Sista arbetsdagen på denna vecka och efter jobbet går jag på semester. Har en veckas semester men har även några till senare i sommar. Idag efter jobbet åker jag till en vän som bor ute på landet. Något som blir väldigt avkopplande. 

 

 

Har annars en hel del planer under semestern med mina barn. Men vi tar allt efter hur vädret blir. Under soliga dagar blir det utflykter och under regniga dagar har vi några projekt att göra i hemmet. 

 

 

Ser även fram emot långa sovmornar och film-mys om kvällarna. Självklart kommer jag även att blogga men kanske inte varje dag. Brukar ju alltid skriva mina blogginlägg kvällen innan som sedan publiceras morgonen därpå. Under semestern blir det istället mer spontant.

 

 

Har även några samarbeten på gång och vill inte publicera dom efter varandra. Istället vill jag variera med mina personliga blogginlägg.

Hoppas verkligen att vi får möjlighet att besöka flera badställen. För då ska jag skriva om alla badställen som ligger i och utanför Örebro som jag har besökt i ett inlägg. Om vart dom ligger, heter och mina personliga omdömen.

Men nu avslutar jag denna inlägg med att önska er alla en härlig dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

16 comments / Add your comment below

  1. Semester skall man ta det lugnt, unna sig att faktiskt slösa bort lite tid för att man faktiskt får sin återhämtning…
    Känns att folk i allmänt stressa sig på sin semester: det skall göra ditt, skall göra datt och så nu mera ska det visa upp mer eller ännu mer på sociala samtidigt som man i sina texter avslöja mellan raderna att det finns en viss stressnivå. Jobbrelaterande stressen kanske inte finns på semestern men det smyger fram ett annat sort under semestern i stället! Ha en TREVLIG VECKA med semester i alla fall =D… kramar!

  2. Vad skönt med semester. MIn man och dotter går också på semester nu 🙂 Ha det så trevligt på landet hos din vän kram <3

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan