Från sommar till höst

Dessa härliga kontraster

När jag kollar på mina senaste bilder från mitt Instagram-flöde så ser det väldigt somrigt ut. Nu är ju hösten på ingång innebär det mer mysiga, färgglada och en aning mörkare höstbilder. Älskar dessa kontraster med våra charmiga årstider.

Annars är jag väldigt glad över att jag har varit ute på sjön i somras och även tagit några kvällsdopp. Efter att jag flyttade till Örebro har jag varit skitdålig på att publicera bilder på mitt flöde och nu får jag skärpa mig. Nu när jag ändå är sjukskriven veckan ut kan jag ju passa på att fotografera efter min kreativitet. Har ju ändå så himla många idéer och nu får jag plocka fram kameran. 

 

 

Kameran ligger kvar i en kartong efter flytten eftersom jag har bara använt mobilkameran på senaste tiden. Något som inte är likt mig. Datorn är full med bilder och måste rensa innan jag kan fylla på med nya. Har även två samarbeten som ska fotograferas för snart ska även dessa inlägg publiceras både på bloggen och Instagram. Vill inte lägga upp flera samarbeten efter varandra utan vill variera med bilder från min vardag.

För er som inte redan följer mig på Instagram så heter jag @netti108 där och självklart följer jag er tillbaka.

 

//PUSS

8 comments / Add your comment below

  1. ja nu blåser sommaren förbi här,mysigt med höst oxå,bara solen e framme så:) ja man vill helst ha ljusa bilder så man får väl lagra nu haha kramar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.