Från året som har gått

  Varje år brukar jag fylla i en blogglista om hur året har varit.

Den här gången blev det ändring på det. Först så hann jag inte fylla i den innan årets slut men har försökt att påbörja den flera gånger. Nu några dagar senare känner jag faktiskt att frågorna inte är så roliga. Har inte heller direkt några bra svar och därför fick jag en helt annan idé. Jag skapar mina egna frågor utifrån mina kategorier här på bloggen. Som är mode, inredning och skönhet. Skriver som sagt även om mycket annat också som min vardag, personligt, psykisk ohälsa, träning, fotografering, tips, inspiration och mycket mer. Men valde nu mina tre största kategorier och avslutar med lite övrigt. Då kör vi!

 

Modefrågor

 

1. Årets snyggaste outfit?

Svar:

Genom ett samarbete med ett klädföretag fick jag äran att testa några plagg. Bland annat en neongul body som jag matchade med ett par lösa svarta kostymbyxor med hög midja. Slängde på mig en svart oversize blazer, röda läppar och höga klackar. Blev så himla nöjd med denna outfit men har inte gått ut såhär ännu. Vi får se år 2020 om jag vågar?

 

2. Årets fulaste outfit?

Svar:

Haha det här var något som jag bara testa på hemma. Ett par svarta cargobyxor med en gullig långärmad topp, vita sneakers och en pälsväst över. Vilken tur att jag aldrig gick ut såhär men det är roligt att  experimentera med plagg på olika sätt. För på det sättet hittar man tillslut sin egna stil som man trivs i. 

 

3. Årets bästa klädköp?


Svar:

Det måste vara mitt set från Zara som jag typ bor i.

 

4. Årets sämsta klädköp.  

Svar:

Det är ett set från Gina tricot. Tycker absolut inte att den är ful men den här sommaren var så himla kall att den aldrig kom till användning. 


Inredning

 

1. Årets snyggaste inredningsdetalj i mitt hem?

Svar:

Det är självklart min snygga bricka från Jotex.

 

2. Årets sämsta köp till hemmet?

Svar:

Det måste vara en jultomte. Har redan så himla mycket julpynt men kan aldrig låta bli när jag hittar något gulligt. 

 

Skönhet

 

1. Årets bästa skönhetsprodukt?

 

Svar:

Alltså jag måste tacka min syster som tipsade mig om hudvårdsprodukter från The Ordinary i början av året. Tack vare dessa produkter har min hy blivit helt fantastiskt. 

 

2. Årets bästa sminkprodukt?

Svar:

Det är en palett från NYX som innehåller helt underbara ögonskuggor. Använder dessa alltid när jag sminkar mig och skuggorna håller hela dagen.

 

3. Årets onödigaste köp bland dina skönhetsprodukter?

 

Svar:

Det är Miracle Glow Duo Highlighter från Max Factor som har helt fel färger för mig. Vad tänkte jag egentligen vid köpet? 

 

4. Årets doft?

 

Svar:

Det är helt klart doften som kommer ifrån Rebecca Stella. Älskar doften och kan verkligen rekommendera den. 

 

Oj det blev ett väldigt långt inlägg på bara dessa tre kategorier. Därför får jag ta det övriga en annan dag i ett separat inlägg.

 

//PUSS 

 

 

16 comments / Add your comment below

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.