Outfits, Vardag

Första gången för i år

Men oj vad liten bilden blev!

När jag laddade upp bilden på telefonen så såg den ut att vara i normal storlek. Men när jag loggade in på datorn upptäckte jag att bilden är pytte liten. Orkade inte bråka med bilden så därför får den vara liten idag. Satte ihop några bilder från helgen med lördagens outfit och en smoothie bowl i solen. 

 

 

Godmorgon mina finisar!

Har ni haft en bra helg? Min har varit bra och vilket underbart väder vi har haft. Igår satt jag ute i solen och åt en smoothie bowl samtidigt som jag fick sol i ansiktet. Fräknarna börjar att titta fram och gillar den fräscha känslan. Faktiskt första gången för i år och hoppas att vi även kan sitta ute nästa helg. Tog även en promenad men senare på eftermiddagen blev det lite blåsigt. Råkade somna framför tv:n och då blev kvällens planer försenade. Men hann ändå med det mesta som jag hade att göra.

Idag kommer barnen till mig efter skolan och då ska vi handla lite inne på Netto. Det är så olika om vad dom vill ha till frukost och då är det lika bra att dom får följa med och välja sitt. Önskar er alla en grym start på denna vecka och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS 

♥ 

 

This post contains adlinks from Adviral

 

Väska / Halsband / Klänning