Inredning, Inspiration, Samarbeten

Förnya hemmet – Med snygga posters

 

Äntligen är dom här!

I samarbete med företaget DearSam fick jag äran att välja ut några posters och ramar från deras hemsida. Eftersom att jag snart flyttar till en ny lägenhet passar det utmärkt med något nytt. Posters och ramar kan förändra ett helt rum och den här gången ville jag utmana mig med nya motiv. Alltså motiv i en helt ny stil och dom liknar inte mina nuvarande posters och det är spännande med något annorlunda.

 

 

Alla posters finns i olika kategorier som abstrakta motiv, fashion, djur och insekter, grafiska motiv, illustrationer, fotokonst, texttavlor, kartor och mycket mer. På det sättet är det enkelt att hitta det man vill ha på deras hemsida.

 


När jag hämtade ut paketet ville jag rama in alla nya posters på en gång. Blev så nyfiken på hur det skulle se ut när allt var på plats.
Men här är dom! Gillar verkligen den här stilen och kommer inte att byta ut till dom gamla igen på ett väldigt bra tag.

 

När jag flyttar in i min nya lägenhet funderar jag på att ha dessa tre på rad i hallen.

 

Sedan funderar jag på att skippa tavelhyllan och istället ha dom två stora tavlorna direkt på väggen ovanför soffan.

 

Miljön är väldigt viktig

Hos Dear Sam finns det massor av fina posters för alla möjliga stilar och smaker. Tycker att det är extra bra med deras miljötänk eftersom det är väldigt viktigt. Kolla in förpackningen här nedanför! Deras unika förpackningar är FSC MIX godkända och får bara innehålla återvunnet material och från kontrollerande källor. Alla posters i deras sortiment trycks på miljömärkt papper med FSC för ansvarsfullt skogsbruk. Deras tryckerier är hundra procent klimatneutrala samt att produktionen av affischerna är miljömärkta med Svanen.

 

 

En rabattkod till er!

Just nu har Dear Sam upp till 30% rabatt på alla posters. Med rabattkod: STARBYS10 får du dessutom 10% extra rabatt på hela din beställning. Denna rabattkod är aktiv 4/6-13/6 så skynda att fynda dina favoriter redan nu. 

Om du är på jakt efter något nytt till hemmet så rekommenderar jag nya posters. Det räcker med att skaffa sig ett antal ramar i olika storlekar och sedan är det bara att byta ut efter behov. Hos Dear Sam hittar du posters för alla smaker och stilar till låga priser. Att ändra om i hemmet behöver inte kosta skjortan och tveka inte på att kika in där.

 

//PUSS