Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Förbättra ditt välmående med sexleksaker

 

Nu tänkte jag faktiskt bli lite mer intim här

Det handlar om ett ämne som många kan bli generade av men jag ser det som något helt naturligt. Vi alla har behov på olika sätt då vissa behöver mer och vissa mindre. Då vi kommer till ämnet sex. Jag personligen är väldigt nyfiken av mig och är inte rädd för att testa något nytt. Nu handlar det inte om att träffa en massa nya killar. Utan det finns andra saker som kan vara väldigt spännande. 

 

 

Då menar jag sexleksaker

Jag förstår att det är ett känsligt ämne för många men det är inget att skämmas över. Kan erkänna för er att jag som singel faktiskt har jag en hemlig leksakslåda. Fast självklart är den väl gömd och det är inget ovanligt. Det finns så många olika varianter att välja emellan och många förknippar sexleksaker med enbart dildos. Självklart finns det många olika varianter av dildos efter alla behov. Som med eller utan vibrator, mjuka eller hårda och i flera olika storlekar. Det finns även klitorisvibratorier, lufttrycksvibratorier, magic wand, glidmedel och mycket mer. I kollaget ovanför ser några spännande exempel som stimulerar klitoris. 

Jag har alltid sett sexleksaker som något roligt. Eftersom det finns mängder av olika varianter för både singlar och för partners som behöver en extra gnista i sexlivet. Något som är viktigt för bådas skull.

Varför sexleksaker?

Nu kanske ni undrar varför jag helt plötsligt skriver om något så intimt som sexleksaker? Jag har faktiskt velat göra det länge för det är något som jag annars är väldigt öppen med. Tycker inte att man ska skämmas över sina personliga behov för orgasmer ger ett inre lugn. För då är man hundra procent i nuet och det går inte att komma om man är i andra tankar. Det blir som en omedveten terapi för själen. 

 

 

Sexiga underkläder

Sexiga underkläder får en att genast känna sig sexigare. Det behöver liksom inte bara handla om latex och läder utan det finns betydligt sexigare än så. Som exempel kroppsstrumpor både för hela eller halva kroppen. Här ovanför i kollaget ser ni några av mina personliga favoriter.

Alltid diskreta paket

Om du också är nyfiken på vad som egentligen finns så tipsar jag om Sexleksaker365. Där hittar du alla möjliga intima produkter som sexleksaker, orgasmkrämer, underkläder och mycket mer. Både för nybörjare och mer för erfarna. Dessutom har dom ett brett sortiment och välskrivna informationer om vardera produkt. Vilket är bra då man kan läsa till sig om vad man är på jakt efter.

När man beställer hem intima saker så behöver man inte vara rädd för att någon ska märka det. Eftersom paketen är alltid diskreta så det går inte att se vart den kommer ifrån. Vilket är bra att veta för dom som inte direkt vill skylta med det. Tänk tanken när man hämtar ut ett paket på posten med en lång kö bakom en. Det sista man vill att paketet är märkt med texten sexleksaker och det känns tryggt när dom bara levererar diskreta paket. 

 

//PUSS

♥ 

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan