För oss som älskar belysning

– I samarbete med lampan.se –

På jakt efter en golvlampa!

Jag har alltid gillat lampor och belysning i alla former. Inreder gärna mitt hem med flera snygga lampor i varje rum med olika typer av belysningar. Både taklampor, bordslampor och mysbelysning i form av ledlampor och ljusslingor.

Men det är en lampa som jag saknar i mitt hem och det är en golvlampa. Har faktiskt aldrig ägt någon men skulle vilja ha en ståendes i ena sidan av soffan i vardagsrummet. Då skulle jag ha tre mindre lampor i varje hörn utöver taklampan. På kvällarna släcker jag gärna taklampan och då blir det mysigt med några mindre lampor som lyser upp hela rummet med en sådan där harmonisk känsla.

Här har jag hittat några alternativ på snygga golvlampor och har plockat ut mina åtta favoriter.

 

 

Enkla, stilrena och väldigt unika lampor enligt mig. Valde mina favoriter i mässing, krom, svart och vitt.

 

Men vart hittade jag dessa snygga lampor?

Jo jag hittade dessa golvlampor hos Lampan.se där dom har ett stort och brett sortiment med över 5000 olika lampor för alla rum. Både för inomhus och utomhus. Du hittar allt möjligt från klassiska designlampor till allra senaste trenderna. Det innebär att du garanterat hittar det du vill ha för deras sortiment passar för alla stilar och smaker inom heminredning. Deras motivation är att få kunderna att känna sig trygga och nöjda samt att ge bästa kundservice. Leveranserna är även väldigt snabba och det är hur bra som helst. 

 

Alltså för oss som älskar belysning!

För dig som är på jakt efter en eller flera lampor så tveka inte på att kika in hos Lampan.se. Där hittar du rätt lampor och belysning som du kan på ett enkelt sätt förändra känslan, uppfattningen och atmosfären i din inredning. Både inomhus som utomhus.

 

– I samarbete med Lampan.se –

 

//PUSS 

20 comments / Add your comment below

 1. Jag har sett jätte häftiga golvlampor på Leroy Merlin om det hamnar en lampa här så blir det en sådan. Jag vet inte var? Jag gillade lampan med lampskärm=)
  Kram

 2. Lampor och slingor kan göra ett helt rum 🙂
  Älskar ljusen av olika slag
  Ska absolut in och titta på sidan om jag hittar något som man kan köpa hem 😀

  Kram

 3. golvlampor bordslampor och vägglampor är bäst. Jag gillar inte riktigt taklampor, men jag har några ändå… men hade hellre haft en golvlampa som böjde sig över soffan 🙂

 4. Håller med det gör så himla mycket när man hittar rätt belysning för ett rum! 😀 Kan liksom förändra hela känslan i rummet. Måste kolla in deras utbud 🙂 KRAM!

 5. Så fina lampor! En golvlampa gör verkligen skillnad! Jag har en med fast belysning uppåt och en sidolampa som man kan vinkla dit man vill ha belysningen – superpraktiskt när man sitter och läser. Hoppas du får en mysig fortsättning på kvällen vännen! Kramar ???

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.