För mycket torrschampo – Här är räddningen

” Inlägget innehåller annonslänkar ”

Alltså flottigt hår är inget vidare.

Jag personligen hatar det eftersom jag känner mig så ofräsch då. Men tvingar mig att bara tvätta håret två gånger i veckan för annars sliter jag mer på håret i längden. Då använder jag torrschampo mellan hårtvättarna och det hade jag inte kunnat leva utan. 

 

 

Men det finns en nackdel med torrschampo!

Ibland lyckas jag ha i alldeles för mycket torrschampo i hårbotten och det är inte så nice. Då kan håret se väldigt glanslöst ut och det känns inte heller så fräscht. Därför tipsar jag er om min räddning! Det är en glansspray från Lee Stafford som ger massor av glans. Alltså den sprayar jag på efter torrschampot och då ser håret inte alls lika torrt ut. 

Jag använder torrschampo från Batiste tillsammans med Head Spray Shine från Lee Stafford. Det är min favorit kombination och därför tipsar jag er om dessa produkter.

Du hittar Batiste torrschampo genom att klicka här <— och glansspray från Lee Stafford genom att klicka här <—

Måste tillägga att jag har ingen irritation i min hårbotten och har inga besvär. Har man känslig hårbotten så ska man inte överdosera med torrschampo men visst kan olyckan ändå ske. Att man av misstag sprayar för nära eller för mycket och har samtidigt bråttom på morgonen. Då är en glansspray en räddning i sista minuten. 

 

Nu börjar det stora rean hos Ideal off Sweden!

50% rabatt på hela sortimentet och få ytterligare 20% extra rabatt. Alltså 70% på ett helt köp och det är helt galet! Du kommer direkt till erbjudandet genom att klicka här <—

Kan tänka mig att många shoppar där just nu så skynda att fynda innan dina favoriter tar slut! Jag har nyss gjort en riktigt bra affär hos Ideal of Sweden.

 

//PUSS

 

8 comments / Add your comment below

  1. Tack för tips! Mitt hår blir lätt flott och äckligt, men jag använder sällan torrschampo då jag tycker det blir äckligt på sängkläderna och annat. Haha. Svårt att få bort utan sulfater också. Men ska nog börja med det igen. Tvättar håret alldeles för ofta just nu..

  2. jag tvättar var tredje dag, men den tredje dagen brukar det vara åt det feta hållet och då brukar jag den dagen spraya med torrshampoo för att sedan duscha på kvällen sedan, skulle inte kunna ha i torrshampoo och sedan sova för att ha det i nästkommande dag med, då skulle jag klia sönder hårbotten på natten tror jag

    Toppenbra med tips =D

  3. Härligt att du har hittat produkter som passar dig. Torrschampo är inget jag har testat på, istället försöker stå ut med kliande hårbotten och mindre volym i håret mellan tvättarna.

    Svar: Tack för att du tog dig tid att lämna en kommentar.

    Kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan