Personlig, Vardag

För ett år sedan

Kikade igenom mitt arkiv från förra året.

Alltså arkivet på min blogg och varför gjorde jag det? Jo eftersom idag är det min sons födelsedag och hipp hipp hurra! Ville kolla hur jag hade skrivit blogginlägget och vilka bilder jag hade lagt upp förra året. Här har jag plockat ut fyra bilder på sonen då två av bilderna är från i år, en från förra året och en för åtta år sedan.

 

 

Idag blir han elva år och herregud så fort tiden går. Diggar iallafall den äldsta bilden på honom när han hade däckat i soffan efter en hård dag. Kolla bara in hur han ligger och hur hans mun ser ut haha. Min lilla älskling och han kommer alltid att vara min lilla bebis. Stort grattis till mitt hjärta och mamma älskar dig mest!

 

Dagarna innan hans födelsedag förra året

När jag ändå var längre bak i tiden läste jag några blogginlägg dagarna innan hans födelsedag. Midsommarafton låg ungefär en vecka senare än i år och därifrån sparade jag bilden på vinglasen med vinet. Dessa tjusiga punps och väskan med gulliga detaljer var från ett samarbete med något företag. Det var ett blogginlägg om bland annat kaninerna som fick njuta på balkongen och visade även en somrig outfit. Ett tvådelat set som jag måste nu leta efter för den hade jag glömt bort. Borde nästan skrolla igenom äldre blogginlägg lite oftare för det är mycket man hinner glömma.

 

//PUSS


 

This post contains adlinks from Adviral

 

Strawberry Syrup / LowCarb Strawberry Sylt / Freezedried Strawberry / Protein Strawberry White Chocolate Bar / Strawberry Lime Müsli / Strawberry Cheesecake-müsli / Milkshake Strawberry / Aqua Gustus – Naturlig smaksättning för vatten