Inspiration, Personlig, Samarbeten, Tips

Flourskölj från Flux – Coolmint och Aloe Vera

– I samarbete med flux.se –

 

Jag har fått äran på att testa på två stycken flourskölj från märket FLUX. Den ena är i smaken Original Coolmint och den andra Aloe Vera. Nu ska jag berätta lite närmare om dessa två flourskölj som jag har testat på under en period.

 

 

FLUX Coolmint

 

Det är en uppfriskande fluorsköljning med smak av mint som ger starkare tänder, stärker emaljen och motverkar karies vid regelbunden användning.

 

 

FLUX Aloe Vera

 

Denna floursköljning har en mild och snäll smak av mint och innehåller frystorkad aloe vera. Även denna stärker tänderna och motverkar karies när man regelbundet använder den.

 

 

En praktisk doseringspump

 

Båda dessa flourskölj är för vuxna och barn över 12 år, innehåller ingen alkohol och är veganska. Hjälper till att förebygga karies, ger starka tänder och ger frisk andedräkt. Genom att trycka lätt på flaskans mage så fylls locket med rätt mängd dosering. Vilket är smart då flaskan har en praktisk doseringspump och det räcker med att trycka försiktigt en gång.

 

Mina personliga ord

 

Min favorit är smaken Coolmint för jag gillar starkare smaker. Medan mina barn föredrar mildare smaker i mint och då passar smaken Aloe Vera dom bättre. Jag är helt klart nöjd och har även innan använt fler flourskölj från märket Flux. Rekommenderar dessa två flourskölj till er som också vill testa på.

 

 

//PUSS