Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Fina detaljer till balkongen

” Inlägget innehåller annonslänkar “

Tips på fina detaljer till balkongen

Eller till uteplatsen eller terrassen beroende på vad man har. Jag pysslar och gör om på min balkong hela tiden känns det som. Men tycker att det är kul eftersom jag vill ha det mysigt på min lilla inglasade balkong. Har ändrat om med möblerna och detaljerna men det finns mer detaljer som vore snyggt. Här nedanför har jag plockat ut ett kollage med några detaljer som gärna får flytta till mig. 

 

Ljusslinga med lampskärmar finns här // Bergspalm konstväxt finns här // Rund glasvas finns här // Konstväxt Eucalyptus finns här // Flätade korgar finns här.

 

Om mina favoriter

Jag älskar gröna växter och mysig belysning. Men under sommaren blir det alldeles för varmt på balkongen för levande växter. Då får jag istället satsa på konstväxter och det finns många som ser verkliga ut.

Bergspalmer är väldigt populära och en sådan växt som står i en flätad korg i natur. I korgen kan man lägga i någon belysning så att växten lyser upp fint i mörkret.

Fastnade även för ljusslingan med lampskärmar. Den skulle passa perfekt på min balkong då man kan hänga upp den hur man vill.

Åh jag har blivit helt såld på en glasvas med härlig struktur från ERNST. Det är från en serie med olika storlekar som kan användas både som en vas eller ljuslykta. Jag skulle vilja lägga i några Eucalyptus i den vasen om den fanns på min balkong.

Om ni blev intresserade av något så finns länkar till vardera pryl under kollaget.

 

//PUSS

 

 

14 comments / Add your comment below

  1. har oxå köpt en slagspalm det är ju så man har dem år till år ju nu pryder den toan på vintern ,, o sen lite vass som man plockar själv billigt snyggt enkelt

  2. Jag drömmer om att bygga om uteplatsen i trädgården till ett uterum. Tänk att kunna sitta ute när som helst, kunna låta kuddarna ligga framme utan att behöva plocka bort dom. Fina grejer du visar upp.

  3. Vilka fina detaljer. Varje år säger jag att jag ska fixa och göra mysigt på balkongen sedan blir det inte av i alla fall men i år har jag bestämt mig att det ska bli av 🙂
    Kram

  4. WOW vilka fina prylar! Tack för inspirationen, vill sätta igång här och nu men tyvärr är min balkong full med snö så jag får vackert vänta…

  5. Hej du behöver inte publicera denna kommentar men jag undrar en sak, du kommenterar tillbaka alla andra som kommenterar din blogg men inte min. Finns det någon speciell anledning till det? Jag är väldigt känslig och tar åt mig väldigt lätt. Ursäkta frågan men jag har liksom funderat på det ett tag så jag var tvungen att fråga. Kram <3

    1. Jag skrivit det förut i ett blogginlägg. Alla som bloggar på blogg.se som har en robotknapp i kommentarsfältet kan jag inte kommentera. När jag trycker på den knappen innan publicering så händer det inget. Därför är det många på blogg.se som jag inte kan kommentera tillbaka och det är jätte tråkigt. Såhär har det pågått ett tag nu och vet inte om det är något fel på portalen blogg.se? Jag har läst dina inlägg och försökt kommentera men tyvärr har det inte gått. Bra att du tog upp det. Kramis <3

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan