Personlig

Favoritlistan

” Inlägget innehåller annonslänkar ”

Det var längesedan jag körde på en lista med mina favoriter.

Alltså med några saker som jag gillar extra mycket just nu. Tror att det var sist i höstas och nu under denna årstid har jag självklart nya favoriter. Allt brukar variera efter säsong och nu ska jag visa för er mina absoluta favoriter.

 

Favoritplagg för tillfället? Ett tvådelat set från Lisa Anckarman kollektionen med Madlady. Nu i dagarna har det kanske varit lite för varmt men annars bor jag nästan i dessa plagg.

Ni hittar plaggen genom att klicka här <—

 

 

Favoritsmycke för tillfället? Halskedjan som ni ser på bilden ska egentligen fästas på byxor. Men använder den även som halsband. Perfekt med saker som kan kombineras på olika sätt.

Ni hittar den genom att klicka här <—

 

 

Favoritskor för tillfället? Mina svarta sneakers från Nike. Förutom att dom är sjukt sköna och snygga ger dom mig en längd på 5 cm extra.

 

 

Favorit skönhetsprodukt för tillfället? Det är min 3-i-1 mist från märket Clarins. Den fixerar min make-up, ger min hy fukt och fräschar upp hela huden. Helt underbar.

Ni hittar den genom att klicka här <—

 

 

Favorit accessoar för tillfället? Just nu är det mina klassiska solglasögon från Rayban. Har flera stycken solglasögon i alla möjliga modeller och färger. Men dessa kommer alltid mest till användning varje år. 

 

 

Favoritsak i handväskan för tillfället? Det är mina trådlösa hörlurar från Sudio som alltid ligger i handväskan. Måste ha dom till hands vart jag än går.

 

 

Favorittillbehör för tillfället? Min snygga Power Bank från Ideal of Sweden. Eftersom jag reser långt till och från jobbet vill jag kunna ladda telefonen på ett smidigt sätt. Det här är min räddning och därför är den min favorit. 

Ni hittar deras snygga Power Banks genom att klicka här <—

 

 

Till nästa säsong återkommer jag med nya favoriter. Vem vet? Något eller några saker kanske ligger kvar i listan även då?

 

//PUSS