Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Favoriter i hemmet

Gillar att ändra om i hemmet då och då.

Men vissa prylar finns framme året runt eftersom det är mina favoriter. Ja sådant som jag inte vill ersätta med något annat. Nu ska jag berätta för er om vilka som är mina favoriter i mitt hem. 

 

Först ut min vas från Hemtex.

Den är så stilren och fin och gillar att ha torkade blommor i den. Hade sneglat på den många gånger i butiken innan jag bestämde mig för att köpa den. Ångrar mig inte en sekund. 

 

 

Muggar från Ikea.

Jag behövde verkligen nya muggar efter min flytt till nya lägenheten. Skulle åka till Ikea och kollade först igenom deras sortiment via nätet. Fastade då för just dessa muggar och tänkte då att ” dom vill jag ha “. I verkligen kändes det lika bra som innan och då fick fyra stycken muggar följa med hem. Än idag dricker jag kaffe bara ur dessa muggar. 

 

 

Tavlor från Poster Store.

Hade ett samarbete med Poster Store då jag fick äran att välja ut några posters och ramar från deras hemsida. Den här gången hade jag valt extra stora ramar och längtar tills dessa sitter på väggen. Väntar fortfarande på att det ska tapetseras om och därför står dom fortfarande på golvet.

 

 

Gardiner från Ikea.

Alltså jag har alltid drömt om hotellkänsla och i förra lägenheten satte jag gardinstängerna högst upp. Alltså ända upp i kanten mot taket. Men tyckte ändå inte riktigt om det för takskenor får till det lilla extra. Nu har jag det och hittade dom perfekta gardinerna som inte släpper in ljus hos Ikea. Dom vita är från Åhlens. 

 

  

 

Nu blev det tre i en!

Vasen längst in mot tavlan kommer ifrån H&M Home, ljusstakarna kommer ifrån Entre Presenter och ljuslyktorna längst fram kommer ifrån Åhlens. Okej dessa står inte tillsammans som på bilden utan dom är placerade på olika ställen i hemmet. Men eftersom jag hittade bilden så blev det perfekt för jag älskar alla dessa prylar väldigt mycket.

Faktiskt så blev det väldigt svårt att välja ut favoriterna eftersom det är så många. Får återkomma igen med några till som jag gillar extra mycket i ett annat inlägg.

 

//PUSS

11 comments / Add your comment below

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan