Favoriter bland nyheter

” I samarbete med Ideal of Sweden “

Wow!

Det har trillat in ännu mera nyheter hos Ideal of Sweden och jag säger bara WOW! Älskar färgerna, mönstret, designen och allt som matchar. Här har jag plockat ut några av mina favoriter bland nyheterna.

 

 

Dessa små söta väskor för mobiltelefonen och korten är så fina. Finns även väskremmar som kan fästas på vid behov. Plommonlila är en favoritfärg enligt mig varje höst. Gillar att det finns många olika tillbehör i samma färger och mönster. Som ormmönster ihop med svart och detaljer i guld. Allt det ni ser i kollaget får gärna flytta hem till mig.

Ni får inte missa min rabattkod: starbys15 som ger 15% rabatt på hela sortimentet plus fri frakt. Ni kommer direkt till Ideal of Sweden genom att klicka här <—

 

//PUSS

10 comments / Add your comment below

  1. Men wow så snyggt! Älskar deras designer! Tyvärr passar inte deras skal min mobil, men när jag köper ny mobil ska jag se vad jag kan köpa som deras skal passar till. haha!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.