Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Favi – Smart sökmotor inom heminredning

– I samarbete med FAVI –

Något som jag verkligen brinner för så är det inredning. Vill ha det fint runt omkring mig i hemmet för då trivs jag bättre. Gillar också när andra frågar mig om tips till sina hem. Exempel om vilken lampa som skulle passa in i deras vardagsrum eller vilka färger som passar bäst in.

Hitta allt på en och samma plats

Ibland kan det vara svårt att hitta det man vill ha via nätet. Iallafall när man googlar då det dyker upp tusentals sidor vilket kan bli förvirrande. Det finns en hemsida vid namn FAVI som har allt på en och samma plats. Genom deras sökmotor underlättas det för att hitta produkterna som man vill hitta. Hos FAVI hittar du allt inom inredning, möbler, dekoration, renovering ja allt som har med hemmet att göra. Där finns allt från tusentals produkter och butiker samlade på en och samma plats. Vilket sparar mycket tid genom att använda sig av deras smarta sökfunktion. Ett tips för dig som är på jakt efter något till ditt hem. Samtidigt kan du jämföra priser på samma produkter som finns på flera olika butiker. Hur smart som helst.

Här ser ni två bilder om hur det ser ut på deras hemsida:

 

 

När jag var på jakt efter min taklampa så googlade jag för fullt och då hade jag ingen aning om att FAVI existerade. Men nu vet jag det till nästa gång när jag behöver något nytt till mitt hem.

 

 

Här är en bild från mitt vardagsrum. Som ni ser så gör detaljerna en hel del i rummet och detsamma med färgerna. Något som jag tycker är väldigt roligt med att byta ut detaljer efter säsong. Men dessa tavlor kommer jag inte att byta ut på ett bra tag. 

 

Mitt vardagsrum - Då och nu - Netti Starby

 

– I samarbete med FAVI –

 

//PUSS

10 comments / Add your comment below

  1. Toppensamarbete! Jag gillar inredning, men eftersom jag har det ekonomiskt inte så bra så bygger jag upp väldigt lite i taget, hehe. Älskar att det är säsong för levande ljus, för den typen av detaljer tycker jag kan lyfta ett helt rum, och så kostar det ju typ ingenting!

    svar: Ja, det är nästan så att man ska köpa på sig en till kartong att ha i frysen 😉 Kram!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan