Personlig

Fall list

Nu är hösten här på riktigt!

Iallafall vad det känns som och när nya säsonger kommer igång vill jag fylla i blogglistor inom temat. Har en höstlista som används varje år men av någon anledning blir inget år likt något annat. Nu har jag fyllt i årets höstlista och då kör vi!

 

1. Beskriv din höst med tre ord: Mysig, färgglad och varma drycker.

 

2. Hur mycket gillar/ogillar du om hösten till skillnad från de övriga årstiderna?Jag gillar framför allt höstmode, alla härliga färger och att tända upp en massa levande ljus på kvällarna. Det jag ogillar är att det blir mörkare och att vintern närmar sig.

 

3. Vad var bästa med sommaren? Sol, värme och många ljusa timmar per dygn. Blir liksom mycket lättare att fotografera för bilderna blir då mycket bättre. 

 

4. Spendera hela hösten inomhus eller utomhus? Både och om det inte öser ner regn förstås. Annars väljer jag mysiga hemmakvällar framför utekvällar. 

 

Bildresultat för netti starby höst

 

5. Vad kommer du dricka och äta i höst? Kommer dricka mera te och varm choklad. Under hösten föredrar jag olika typer av soppor och grytor. 

 

6. Vad är bäst/sämst med hösten? Det bästa är som sagt höstmode för det har jag alltid gillat mest. Det sämsta är som jag nämnde tidigare att vintern närmar sig med sina mörka dagar. 

7. Hur höstmyser du? Bäddar ner mig i soffan med en mysig pläd, dricker varm choklad och tänder upp en massa levande ljus runt omkring mig. 

 

8. Hur ser den optimala höstoutfiten ut? Mycket stickat och fuskskinn. Som ett par skinnbyxor eller en skinnkjol ihop med en stor stickad tröja, en ullkappa, kängor eller overknee stövlar och en stor stickad halsduk. 

 

9. Den bästa musiken för regniga dagar? Då vill jag lyssna på peppande låtar som gör mig gladare.

 

10. Hur förbereder du dig inför vintern? Går igenom mina gamla vinterjackor och vinterskor som ligger i förrådet. Provar om allt fortfarande passar och kollar om något är trasigt. Tycker att det är tråkigt att investera vinterkläder eftersom det är ingen favoritårstid för min del. Iallafall när det är som kallast för då vill jag bli en björn och gå i ide. 

 

//PUSS