Outfits, Vardag

Ett sportigt set

Men nu till något helt annat!

Humörsvängningar, sugen på choklad, extra oljig hy, svullen mage, ömma bröst och en fruktansvärd mensvärk. Ville bara gömma mig under täcket och ligga där hela dagen utan att gå upp. Exakt så kände jag mig i tisdags och igår morse klockan halv fem på morgonen. 

 

 

Skulle få panik!

Men faktiskt så kom jag upp ur sängen eftersom jag skulle till jobbet. När väckarklockan ringer på morgonen går jag alltid upp på direkten och snoozar aldrig. Kaffet är redan laddat i kaffebryggaren sedan kvällen innan och behöver bara trycka på knappen. Utan kaffe vaknar jag aldrig och skulle få panik om det inte fanns tillgängligt.

 

Perfekta plagg!

Men idag känns allt mycket bättre och är inte här för att gnälla om småsaker. Som ni ser på bilderna bjuder jag på en mysig outfit som består av ett sportigt set från Zara. Ska visa närmare bilder på setet utan kappa i ett annat inlägg. Annars är denna set perfekt att bära speciellt under lingonveckan då jag föredrar mina allra bekvämaste plagg. 

 

 

En snygg detalj!

Ullkappor passar verkligen till allt och även till sportigt och därför bor jag i denna ullkappa just nu. Tycker även att det blir en extra snygg detalj när luvan på hoodies får hänga utanför kragen. 

 

 

Kom på att det inte är långt kvar tills vi ställer bak klockan en timme! Inte nu i helgen utan nästa helg har jag för mig? Nackdelen är att det då blir mörkare tidigare om kvällarna men det känns alltid lättare att vakna en timme senare. Det finns liksom både fördelar och nackdelar med allt.

Önskar er alla en underbar dag och vi ses senare mina gullisar!

 

//PUSS 

 

This post contains adlinks from Adviral

 

L’Occitane / bareMinerals / essence / Makeup Revolution / Maybelline New York