Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Ett nyrenoverat badrum

– I samarbete med Kakel Palatzet –

Drömmen om ett nytt badrum

Jag har alltid drömt om ett nyrenoverat badrum. Tyvärr så bor jag i en hyresrätt och då får man inte göra om något. Men kan som sagt fortsätta att drömma och nu ska jag dela med mig av mina fantasier. 

 

 

Mina personliga idéer

Drömmen är att ha ett stort badrum med både en dusch och ett badkar. Ett handfat som sitter på ett skåp och en stor rund spegel ovanför. Ni vet den där hotellkänslan men samtidigt göra det personligt med alla skönhetsprodukter. I ett hörn vill jag ha en stor grön växt som ger en tropisk känsla. Väggarna får gärna vara ljusa och bryta av det ljusa med ett mörkt golv. 

 

 

Om jag i framtiden skulle flytta till ett hus så vet jag hur mitt badrum ska se ut. Hos kakelpalatzet.se hittar man en hel del inspiration inom badrumsinredning. Där får man även hjälp hela vägen av en specialist. För att skapa ett helt nytt badrum så är det mycket att tänka på. Då är det jättebra att man får dom rätta underlagen för att ta rätt beslut som man sedan ska leva med. Efter att ha bokat en tid hos dom så ska man ta med sig en skiss på sina idéer. Sedan hjälper dom dig att skapa en skiss i 3D. Vilket gör att man ser en bättre helhet av rummet. 

 

 

Heminredning är verkligen roligt och ett av mina största intressen. Redan som liten gjorde jag om i mitt rum hela tiden och testade på olika stilar. Jag visste redan i högstadiet om hur min blivande lägenhet skulle inredas. Sedan har allt bara utvecklats och är så himla nöjd med min inredning idag. Förutom badrummet förstås. Men kan som sagt fortsätta att drömma. 

 

– I samarbete med Kakel Palatzet –

 

//PUSS

3 comments / Add your comment below

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan