Outfits, Vardag

En perfekt morgon för fotografering

Veckans sista arbetsdag och klockan 15:00 tar jag helg!

Känns som att jag alldeles nyss skrev att det är måndag morgon och idag är det redan fredag. Har i vanlig ordning haft fullt upp varje dag efter jobbet och det är säkert därför tiden bara rusar iväg. Men snart kan jag äntligen slappna av och ser verkligen fram emot en lugn helg. 

 

Här är en outfit från igår morse när det var lite kyligt ute. Men idag byttes ullkappan ut mot en skinnjacka. 

 

God morgon gummor och gubbar!

Nu har Stellz och Vanz smittat av sig igen med sina gummor och gubbar. ” Rebecca Stella Vanessas podcast “. Men planerna var inte att jag skulle skriva om dessa gummor i detta inlägg. Utan ämnet handlar om vackra miljöer. 

Varje morgon kliver jag av bussen två stationer tidigare och promenerar igenom Örebro till jobbet. Då passerar jag förbi slottet där det finns några träd med vackra rosa blommor. Kinesiska körsbärsträd tror jag att det är? Stannade till där här om dagen och fotograferade några bilder med mobilkameran. Skulle egentligen vilja använda systemkameran men då skulle jag förmodligen fastna där och komma försent till jobbet haha. 

 

 

Skulle även vilja fotografera outfitsbilder men då krävs det ännu mera tid.

Samtidigt skulle det kännas pinsamt om folk ser det när dom går förbi. Haha så typiskt mig men kan tänka mig att många stannar och fotograferar där varje dag. Det är verkligen vackert där och speciellt med slottet i bakgrunden.

 

 

Det var verkligen en perfekt morgon strax innan klockan sju.

Solen sken, himlen var klarblå och helt vindstilla. Med andra ord! En perfekt morgon för fotografering. Naturen är verkligen ett mirakel och det är så vackert när allt åter kommer till liv efter vinterhalvåret. 

Önskar er alla en härlig fredag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

 ♥

 

This post contains adlinks from Adviral

 

1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6.