En mörk helg igen

Måndag igen och en helt ny vecka!

Förra veckan försvann lika fort som jag blinkade och detsamma gäller helgen. Varför kan inte våra hundra procent på jobbet bestå av endast sex timmar om dagen fem dagar i veckan istället för åtta? Tänkt då vad mycket mer tid man hade haft då till annat!

 

Här är en outfit som består av ett par byxor från Vero Moda // Tröja och trenchcoat från H&M // Skor från Dinsko // Smycken från Madlady

 

 

God dagens mina gullisar!

Denna helg blev lika mörk som tre helger tillbaka. Det suger väldigt hårt. Längtar efter solen och har till och med drömt om det under helgen. Att jag var ute och gick under en klarblå himmel, solen sken samtidigt som jag betedde mig som att jag aldrig hade sett en sol i hela mitt liv. Kan tänka mig att det blir så när solen väljer att titta fram under en helg. Hoppas verkligen att det blir så nästa helg.

Önskar er alla en bra start på denna nya vecka och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS 

15 comments / Add your comment below

  1. Åh vad jag håller med! Just nu jobbar jag fyra timmar om dagen och det är helt fantastiskt vad mycket mer energi jag får av det. Åtta timmar är lååångt! Hoppas att du får en härlig vecka, kram <3

  2. så fin du är härliga bilder fina kläder ja men det som ändå är ju att vveckan går rätt fort oxå
    men ja o mitt psyke har börjat unra vva hände sen om man bara längtar efter helgen o då är ja helt slut …… funderingar ..

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.