Outfits, Vardag

En lugn vistelse ute på landet

” Inlägget innehåller affiliatelänkar “

Härligt väder vi har haft idag.

Men tyvärr har jag typ rest hela dagen och nu är jag äntligen hemma. Har varit borta hos en vän ute på landet och det var välbehövligt. Men sov jätte dåligt inatt. Kunde helt enkelt inte komma till ro och somnade inte fören morgonkvisten. Tur att det är lördag idag då jag kan sova längre även imorgon. Börjar jobba på måndag igen och det känns just nu inte så lockande. Men jobbar dock två veckor och sedan går jag på två veckors semester igen. Alltid kul med något att se fram emot. 

 

Här är två bilder på dagens outfit. Men koftan åkte direkt av när jag klev utanför dörren.

 

Här är två bilder på min nya söta rosa kanin som hänger just nu på min väska. Så himla typiskt mig med allt som har att göra med rosa färger och kaniner haha. Ni hittar den genom att klicka här <—

 

Idag är det Car and Bike Meet i Askersund.

Men ska hålla mig hemma ikväll. Känner ingen lust för att festa loss utan vill bara ta det lugnt. Känner mig nästan som Belle i filmen ” Skönheten och Odjuret ” då hon hellre tar det lugnt hemma än att hålla sig på festligheter med alla andra i byn haha. 

Annars har jag en hel del bilder att gå igenom från vistelsen i Stockholm som jag inte ännu har hunnit visa er. Ska dock inte läsa någon bok som Belle brukar göra men kommer däremot att lyssna på podcast medan jag grejar. Sedan blir det kanske någon film från Netflix eller något annat spännande från d-play. Tar det som det kommer och vem vet? Kanske händer det något helt oväntat?

Önskar er alla en fortsatt mysig kväll och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS 

This post contains adlinks from Adviral

 

Obsidian Roller / ORGANIC & BOTANIC / ORGANIC & BOTANIC / OB Vanilla & Cinnamon Cleansing Bar