En ljus outfit till våren

” Inlägget innehåller annonslänkar ”

Nu vill jag ha ljusa färger!

Därför har jag skapat ett kollage med en hel outfit i ljusa färger. Vitt, beige och nyanser av brunt. Det gillar jag! Under en längre tid har jag varit besatt av byxor med hög midja och har hittat ett par ljusa godbitar till våren. Tänk att bära dessa med en snygg spelstopp/bh och den matchande kavajen till det. Verkligen super snyggt! Till vardags med ett par coola sneakers och klackar till fest.

 

Mobilskal / Hårspännen / Byxor / Kavaj / Sneakers / Solglasögon / Väska

Till detaljerna!

Har man en tråkig hårdag har jag hittat snygga hårspännen som är bara att sätta fast vart man vill. Det passar utmärkt både på ett utsläppt eller ett uppsatt hår. Har även hittat en snygg beige väska, solglasögon och ett mobilskal som passar perfekt till denna outfit. Gillar speciellt när allt går i samma nyanser då det ser mer genomtänkt ut.

Länkarna hittar ni under kollaget till vardera produkt.

Nu vill jag gå ut i solen och bara njuta!

 

//PUSS

 

18 comments / Add your comment below

  1. Fin, fina kläder på en fin modell, fin, fina dgr nu också i skrivande stund.. Mot värmen vi går och vårkänslor vi får, kramiz, 🤗☀️😁..

  2. Nu är det verkligen dags att plocka fram allt ljust igen och välkomna våren! Hoppas du får en riktigt fin lördag vännen! Kramar 💖

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.