Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

En intensiv helg

Efter en intensiv helg så blev det en lugn avslutning.

Har inte hunnit sitta vid datorn och igår kväll ville jag bara lägga ögonen på tv:n. Annars brukar jag kika in här och skriva några rader men igår kväll gjorde jag inte det. Har tvättat en massa tvätt, gjort om lite i hemmet, gjort ärenden på stan, fotograferat inför ett samarbete, hälsat på en vän och lagat mat till matlådor. Ja allt har gått i ett men det är skönt när allt är klart. 

En outfit från onsdagens klinikdag. Stickad tröja från h&m, tights med slitsar från gina tricot, trenchcoat från h&m, sneakers från adidas, väska från ideal of sweden. 

 

I onsdags var det en klinikdag på jobbet.

Alla fick gå en halvdag och sedan vara ledig resten av dagen. Jag hade förmiddagen och det var så skönt med en ledig eftermiddag. Då hann jag med en hel del vilket var perfekt. 

 

 

Annars hände det inte så mycket mer för mig förra veckan förutom jobb, promenader och hemsysslor. Tror att det är många som känner igen sig. Nu sitter jag hemma och är trött efter denna arbetsdag. Struntade i att gå på en långpromenad för jag vill bara ta det lugnt ikväll. Därför passar jag även på att blogga lite tidigare än vanligt.

Imorgon ska jag visa för er ett tredje projekt som blev klar i söndags. Självklart är det inom heminredning och är så nöjd över resultatet. 

 

//PUSS

9 comments / Add your comment below

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan