Outfits, Vardag

En cool hoodie

” Inlägget innehåller annonslänkar “

Okej jag vet att det är alldeles för kallt för att gå ut med bara ben.

Men inomhus går det alltid bra och på dessa bilder provade jag bara på en outfit. En mysig hoodie som jag älskar och matchade den med ett par cykelbyxor, keps och sneakers. Kan det inte bli lite varmare nu? Men innan dess bär jag gärna ett par svarta mjukisbyxor till denna tröja och myser runt. 

 

 

Kolla bara in dessa coola gröna detaljer på tröjan fram och bak. Tröjan kommer ifrån en kollektion med Madlady X Rili som Lisa Anckarman och Ribecka hade samarbete med. En väldigt grym kollektion för dom som gillar street fashion.

 

 

Ni hittar denna goding genom att klicka här <—

 

 

Redan torsdag idag och vart tar dagarna egentligen vägen?

Dessutom är det även en ny månad och påsken närmar sig med stormsteg. Har även kommit in i en trött period och känner mig aldrig utvilad trots mycket sömn. Men snart är det helg igen och ser fram emot ännu mera sömn.

Önskar er alla en härlig dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

 

This post contains adlinks from Adviral

Roar Tights / Roar Top / Punch Tights / Punch Top / Marquina Tights