Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Eleganta och funktionella stödstrumpor

Något som jag borde bli bättre på att använda så är det stödstrumpor. Eftersom mina ben brukar svullna en aning efter en lång arbetsdag. Under mina båda graviditeter fick jag använda stödstrumpor på grund av blodproppsrisk. Något som jag då gjorde varje dag men efter det har jag varit väldigt slarvig med att använda stödstrumpor. För på den tiden såg dom inte heller så roliga ut. 

Jag jobbar på ett sjukhus och ser att många anställda använder stödstrumpor dagligen. Oftast väldigt färglada som piffar upp en tråkig arbetsdräkt. Nu för tiden finns det verkligen mycket finare strumpor än förr. Förutom att kvalitén är skönare så finns dom i alla möjliga färger och mönster.

 

 

Självklart kan man även matcha strumporna med olika outfits på ett snyggt sätt. Då blir det genast roligare att använda dom regelbundet. För med hjälp av stödstrumpor så ökar blodcirkulationen i benen, minskar svullnad och förebygger åderbråck och blodproppar. Därför bör många använda sådana strumpor och jag är en av dom. 

 

 

Kikade på stödstrumpor hos Mediconline.se som bland annat säljer stödstrumpor från Italien. Där hittade jag en hel del som fångade mitt intresse och mina favoriter ser ni på bilderna.

Beroende på vad man har för behov så finns det stödstrumpor i flera olika modeller. Förutom knästrumpor så finns det stay-ups, stödstrumpbyxor, ankelhöga och med eller öppen tå. För att hitta rätt stödstrumpa så finns det olika material, kompression och stilar efter sina individuella behov. 

 

//PUSS

3 comments / Add your comment below

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan