Drömmen om en egen pool

– I samarbete med Poolgiganten.se –

Tänk att ha en helt egen pool!

Det hade varit helt underbart. Att vakna upp en varm sommardag, sätta sig ute med en kopp kaffe och sedan hoppa ner i poolen. En perfekt start på dagen! Jag behöver inte heller åka någonstans för att bada utan hemma kan jag göra det precis när jag vill. Den känslan hade varit rena drömmen.

 

 

Jag drömmer om en egen Thermopool!

Om drömmen skulle gå i uppfyllelse skulle jag vilja bygga en Thermopool eftersom den håller högsta klass. Den är tillverkad i Tyskland men är Sveriges mest sålda poolkonstruktion och är marknadens mest hållbara pool idag. Efter sina personliga önskemål kan poolkonstruktionen byggas i valfri storlek som innebär längd, bredd och djup. Jag har alltid drömt om att bo i ett hus med en stor tomt där en pool kan få plats. Men vem vet om vad som händer i framtiden?

 

 

Finns hos Poolgiganten.

Du hittar dessa fina pooler hos Poolgiganten. Dom levererar bara pooler av högsta kvalitet och har över trettio års erfarenhet av att sälja och bygga pooler. Självklart ska din pool hålla i 50-100 år och därför fastade jag för deras sortiment av Thermopooler. Tycker att det är viktigt att ett sådant stort projekt ska hålla i all evighet och då vill man ha marknadens mest starkaste och välisolerade poolkonstruktion. Det är exakt det Poolgiganten har att erbjuda.

 

Alla bilderna kommer från deras hemsida och det ser hur underbart ut som helst.

 

Som sagt jag hade mer än gärna bott i ett hus med en härlig pool. Då skulle jag verkligen inte vilja resa bort någonstans under semestern. Istället skulle jag hellre vilja flyta runt i poolen hela dagarna eller simma runt. Ja under en semester skulle jag verkligen ha tiden för att njuta i nuet. 

 

 

– I samarbete med Poolgiganten.se –

 

//PUSS

11 comments / Add your comment below

  1. Ja, det hade inte alls varit dumt med en egen pool. Skulle börja dagen med att simma en massa längder 😊
    Hoppas du får en fin fredag vännen! Kramar 💖

  2. Vad härligt det hade varit med pool. Dock är jag inte så mycket för att bada men härligt ändå att ha en pool, hihi. Ha en fin lördag! Kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.