Inredning, Personlig, Skönhet, Tips

Doft serier med ljuvliga dofter

Jag älskar att sprida ljuvliga dofter i mitt hem.

 

Som doftljus, doftpinnar och rumsspray. Nu tipsar jag er åter igen om produkter från Rusta och jag lovar att jag inte har något samarbete med dom. Har fastnat för två doft serier som doftar otroligt gott och dessutom är billiga.

 

Vi börjar med serien Pharmacy.

 

Det är en serie som består av ett doftljus, doftpinnar och rumsspray i samma doft. Alltså jag dör av den här doften som är sjukt god. Doftar vanilj med mysk och bara det får en att förstå vad jag menar.

 

Nu till serien Kaia.

 

Den här serien består av doftljus i två olika storlekar och doftpinnar. Har tyvärr ingen beskrivning av doften men kan säga att doften är helt magisk. Något ljusare än dofterna från föregående serie så den här passar perfekt till våren. Synd bara att det inte finns någon rumsspray i denna serie.

Jag har tidigare visat er doftljusen som jag fyndade förra året på rean. Har två till i den större storleken som ska användas som skålar när dom har brunnit ur. Den mindre kan användas som en mindre vas och detsamma med flaskan till doftpinnarna.

 

Förutom att dessa dofter är underbara så blir det vackra inredningsdetaljer. 

 

 

//PUSS