Skip to content
Inredning, Inspiration, Vardag

DIY – Förvandlas till sten

Nu till en viss del av mina inredningsprojekt.

Jag nämnde tidigare att jag besökte Biltema för där köpte jag en effektspray. För jag ville ge några prylar en makeover.  Från vitt till en granitliknande utseende av sten. Jag glömde då lacken som ska sprayas på efteråt för att behålla färgen. Därför besökte jag Biltema åter igen i fredags. Ni får se en bild på sprayen här nedanför.

 

 

Syftet var att förvandla några prylar som då kan passa in i mitt hem mycket bättre. Älskar att återanvända saker som kan göras om för en mindre summa. Något som jag nu har gjort och började först med en vas, en ask från Ideal of Sweden och en ljuslykta.

 

 

Vasen är ett fynd från Åhlens som då hade halva priset. Tyckte inte om den vita frostade färgen och därför sprayade jag den. Nu är den mycket finare och ser betydligt dyrare ut.

 

 

Ni som följer min blogg ser säkert förändringar från mitt hem. Något som jag ska visa närmare i ett annat inlägg.

 

 

Dessa askar är från Ideal of Swedens förpackningar som jag har återanvänt. Den ena klädde jag med träfärgat dekorplast och den andra sprayades med sprayen. Där förvarar jag tv-dosor och andra småsaker som jag hade tidigare i en liten korg. Något som då gjorde att sakerna syntes och det gav en rörig känsla.

 

 

Har några prylar ute på balkongen och kände att det vita blev en aning tantigt. Då fick en ljuslykta som föreställer en uggla en förvandling. Nu ser den genast mer modern ut och gjorde detsamma med två små ljuslyktor.

 

 

Ni kanske undrar om hur många prylar man kan spraya med en burk? Alla dessa 5 prylar räckte precis innan innehållet tog slut. Dock så använde jag många lager och hade jag snålat så skulle det räcka till flera prylar.

Har som sagt mer att visa er från mina projekt och det får ni se i ett annat inlägg. 

 

//PUSS


13 comments on “DIY – Förvandlas till sten”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *