Det vill jag göra varje dag

Minns inte senast vi hade en sådan varm midsommar!

Något som är helt underbart och såg att det ska bli ännu varmare nästa helg. Brände mig i solen förra helgen och därför har jag inte solat något mer men istället har jag badat på kvällarna. Här är några bilder från igår.

 

 

Min dotter och hennes kompis var nere vid sjön och efter jag hade lagat mat och ätit cyklade jag ner mot sjön. Det blev några simturer och sedan satte jag mig på bryggan en stund. Älskar att vara vid vattnet för det är så himla avkopplande. Något som jag verkligen vill göra varje dag alla dagar i veckan. 

 

 

 

Här får ni se min midsommar outfit.

Det är ett tvådelat set som består av en topp och en kjol. Plaggen kommer ifrån nelly.com ifall ni undrar. Hade på mig ett diadem med vita blommor och den köpte jag från glitter förra året.

 

Bh och sovshorts från h&m.

 

Idag startade jag dagen med ett svettigt träningspass.

Det bara rann av mig efteråt eftersom det är så himla varmt inne i lägenheten. Bestämde mig för att ha en fixar dag idag. Har tvättat några maskiner, fotograferat inför ett samarbete och ska gå igenom alla bilderna. Går runt i endast bh och sovshorts för att palla värmen. Dessa sovshorts är så luftiga och använder dom som mysplagg inomhus.

Hoppas att ni har haft en bra midsommar? Nu ska jag återgå här men önskar er alla en fortsatt härlig dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

16 comments / Add your comment below

 1. Så härligt med kvällsbad.
  Du var väldigt fin på midsommar.
  Bra jobbat med fixet hemma.
  Ha en fortsatt fin helg!

  Svar: Tack, kul att du gillar mina nya converse. 🙂

  Kram

 2. Åh jag hoppas det blir varmare nu!! Håller med om att vattnet ger ett lugn, naturen överlag är som balsam tycker jag ❤️ Vilken himla härlig outfit du hade, såg otroligt bekvämt ut! Kram fina du ❤️

 3. Det er veldig deilig å være ved vannet når det er så u-dødeliv varmt nesten, men det er også veldig befriende å sitte å se på andre svømmere også 🙂 Så ut som du hadde en fin midtsommershelg!
  Det så ut som et behagelig antrekk 😀 Ønsker deg en fin og god , ny uke!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.