Det jag längtar mest efter

” Inlägget innehåller annonslänkar “

 

En ny vecka med nya möjligheter.

Det sa bara poff så var helgen redan slut. Den här helgen har jag mestadels vilat bort min förkylning men känner mig fortfarande inte helt hundra. Har varit ute lite grann bara för att få frisk luft men inga power walks. Här får ni se några bilder med lördagens outfit som består av endast mysiga plagg. 

 

 

Älskar dessa mjukisbyxor och dom har jag även sett på andra influencers. Gillar speciellt att byxorna har hög midja för då kan jag bära kortare tröjor till dom. Byxorna finns även i andra färger och ni hittar dom genom att klicka här <—

 

 

Nu tänker jag starta denna vecka med hur förra veckan har sett ut och då kör vi!

 

 

Vad har varit bäst i veckan? Att arbetsveckan bestod av endast fyra arbetsdagar då det blev en mjukstart efter en längre ledighet. Annars var det jätte roligt att träffa kollegorna igen och självklart är dom veckans bästa.

Vad har varit sämst i veckan? Att förkylningen kom tillbaka och det hindrade mig från att träna. Lyckades även försova mig en dag och det är något som aldrig annars händer mig.

 

 

Vilka filmer har du sett den här veckan? Det har faktiskt blivit en hel del filmer under helgen. Såg bland annat Daddy´s home 1 och 2 via Netflix och dom var riktigt roliga.

Vad har du ätit mest av? Förutom mina matlådor på jobbet har jag ätit alldeles för mycket bröd om kvällarna. Är tyvärr väldigt slarvig med vad jag stoppar i mig när barnen inte är hos mig. Men den här veckan är barnen hos mig och då ska jag skärpa mig.

 

 

Vad längtar du efter? Just nu längtar jag efter mina barn men efter den här arbetsdagen kommer jag äntligen att få träffa dom. Då blir det pusskalas haha.

Önskar er alla en bra start på denna nya vecka och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

 ♥

27 comments / Add your comment below

 1. Du ser strålande ut, man glömmer att det är mysplagg när du bär upp dem så jävla fashion 😀

  DET FINNS INGET SOM HETER FÖR MYCKET BRÖD!!!

 2. Så fin du är i dina kläder:)
  Jag blir lite nyfiken på en sak. När det står “innehåller annonslänkar” betyder det då att du typ fått byxorna och att inlägget är ett samarbete eller har du köpt byxorna?

  Jag är inte så insatt i bloggvärlden men jag är lite nyfiken:)

  Samma ibland när du gjort dina kollage med kläder och väskor och liknande o så är det länkar till produkterna. Är det då samarbeten eller inte?

  Jag kanske är världens trögaste människa som inte förstår hur det funkar:)
  Frågar man inget får man ju inget veta sägs det ju:)
  Vissa säger att det inte finns några dumma frågor heller men det får ju du avgöra;)

  Önskar dig en superfin vecka och hoppas att du haft en fin helg.
  Kramis

  1. Självklart får du fråga och det finns inga dumma frågor. Annonslänkar är länkar som jag får betalt av om någon klickar på dom. Samarbeten är redan betalda inlägg och länkarna där får jag inte betalt för. Kramis

   1. Då har jag gett dig lote pengar då genom att “klicka”;) tycker ju du visar så fina kläder så svårt att låta bli:)
    Tycker det är coolt hur du lyckats bygga upp din blogg. Känns som du varit en vanlig tjej som skrivit för din egen skull o inte för att bli känd. Och så blir du typ lite känd eller vad man nu ska säga.
    Kram

 3. Så fina bilder på dig och snygg outfit!!! Tråkigt med förkylningen – hoppas den ger med sig snart! Förstår att du längtar efter barnen! Hoppas du får en fin och mysig kväll vännen! Kramar ???

 4. Fin outfit!
  Hoppas att du inom kort tillfrisknar från förkylningen.

  Svar: Tack snälla! Vad roligt att du gillar våra handgjorda bröllopsinbjudningar.

  Kram

 5. Det är skönt, det är en träningstisha mest för mig, och jag har den nu när jag också är förkyldig. Inte lika snygg som dina mysplagg här ovanför, men i alla fall!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan