Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Det första man ser

” Inlägget innehåller annonslänkar “

När man kommer hem

När man öppnar dörren och stiger in i ett hem så vill man mötas av något som drar till sig blickfånget. Därför vill jag ha det fint i min hall och inte för så längesedan köpte jag en konstväxt. En palm som ser väldigt äkta ut och passar perfekt på skoskåpet i hörnet. 

 

 

Det finns så fina korgar till växter och har flera stycken. Tycker att det är finare än vanliga blomkrukor. 

 

 

Gillar också att ha det stilrent i hemmet och vill inte ha för mycket saker. 

 

 

Har en ledlampa i blomkrukan så att det lyser fint i mörkret. Det blir som en myslampa och gillar skuggorna som bildas på väggen. 

 

 

När man stiger in i mitt hem så är det här det första man ser. Ni som undrar vart jag har köpt palmen så hittar ni den genom den här länken <—

Det har verkligen varit skönt att ha en ledig dag. Somnade igår till en film och vaknade i soffan mitt i natten. Sedan sov jag vidare och det var välbehövligt. Har lagat en stor sats köttfärssås med spagetti som räcker till många matlådor. Då slipper jag göra det i helgen och kan då istället fokusera på annat. Därför är det perfekt med en bonusdag mitt i veckan.

Har ni också varit lediga idag?

 

//PUSS

4 comments / Add your comment below

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan