Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Det blev framskjutet

Till er som kommenterade hos mig imorse!

Jag blev tvungen att skjuta fram blogginlägget som publicerades imorse. Eftersom företaget ville bestämma vilket datum den ska komma upp. Det handlar om ett samarbete. Därför är inlägget borta men era kommentarer kommer att följa med när inlägget väl publicerades igen. Ville bara berätta det för er.

 

 

God förmiddag mina finaste!

Idag skiner också solen på men idag får jag inte se den fören efter jobbet.
Väntar just nu på flera besked och hoppas att det händer den här veckan. Något som jag inte ännu avslöjar för er om vad det handlar om. Men är däremot väldigt ivrig inför det. Hoppas hoppas för jag vill inte vänta till efter påsk. Vill veta nu men måste ha tålamod tills dess haha.

 

Önskar er alla en fin start på denna nya vecka och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

10 comments / Add your comment below

  1. Vi har strålande solsken här, men det är bara plus 1 grad, så det är rätt så kallt. Hoppas du får en riktigt fin fortsättning på dagen fina du! Kramar 💖

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan