Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Den stickade västen

En trend som stannar

Den stickade västen har varit trendig en tid nu och den håller i sig även till våren. Jag personligen gillar lager på lager och en stickad väst kan kombineras på många olika sätt. På senaste tiden har vi sett västen över en stor skjorta och här ser ni lite inspiration.

 

 

Jag fyndade faktiskt en väst i höstas men har inte hunnit använda den ännu. Har alltid en jacka på mig när jag går till jobbet och på jobbet byter jag om till arbetskläder. På helgerna använder jag oftast mjukis-plagg och har blivit alldeles för bekväm i det. 

 

 

Men känner man mig rätt så blir det alltid annorlunda till våren. Då när vinterjackan byts ut mot tunnare jackor och då kommer andra plagg till användning.

 

 

Jag har varit dålig på att fotografera outfits-bilder på senaste tiden. Eftersom inredning har varit i ett stort fokus i mitt liv. Måste ta tag i min garderob och rensa ut lite. Skulle önska att jag hade mera tid för det men egentligen finns det inga ursäkter. Det är bara att göra det istället för att söla i soffan. Något som jag är expert på haha.

Nä nu ska jag börja fundera på flera inlägg inom mode för det är ändå något som jag gillar. Plagg som man har tröttnat på kan man ändå alltid göra om med hjälp av saxen. Som exempel att förvandla en stickad tröja till en väst genom att klippa av ärmarna. Ja det finns väldigt många enkla idéer. 

 

//PUSS

11 comments / Add your comment below

  1. Snyggt!
    Jag är lite enkel av mig. Använder mest ett lager bara. Jag har lite dålig fantasi tror jag vad gäller kläder. Perfekt att få tips.
    Kram!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan