Inspiration, Personlig

De tio mest använda apparna 2019

Jag har väldigt många appar på min telefon!

Nästan för många och vissa av dom använder jag inte ens. Kanske snart dags att rensa bort några stycken för dom tar ändå en massa onödig plats. Men vissa kommer till användning flera gånger om dagen och vissa några gånger i veckan. Dessa appar kommer jag alltså inte att radera bort.

Nu när året börjar närma sig sitt slut har jag räknat ut mina tio mest använda appar. Mina mest använda apparna för år 2019.

Här får ni se vilka det är och med beskrivning om vad jag använder dom till.

 

Instagram

Förutom att jag lägger upp bilder på mitt flöde finns det mycket inspiration att titta på. Har en hel del favoritkonton och inom sociala medier är Instagram en självklar favorit. Skulle kunna sitta i timmar och bara skrolla runt men istället kikar jag in där några kortare stunder under dagen.

 

P Tracker

Genom den här appen har jag stenkoll på min menstruationscykel. Jag glömmer alltid bort min senaste mens och tack vare den här appen behöver jag aldrig oroa mig. 

 

PS Express

Den här appen använder jag flera gånger om dagen. Brukar behöva klippa bilder till andra storlekar och det gör jag alltid via denna app. Skapar även mina kollage, lägger in texter, redigerar och en massa andra saker med mina bilder. Alltså det här är den bästa appen för mina bilder.

 

Spotify

Idag vet jag inte hur det skulle vara med ett liv utan Spotify. Där hittar jag enkelt all min musik och har även hittat många nya favoriter genom åren. Älskar att hitta ny musik och att ha flera spellistor med olika musikstilar.

 

Chrome

Dagligen söker jag på allt via Google och har flera flikar öppna både i telefonen och på datorn. Därför är det så bekvämt med den här appen. Det är bara att klicka på den och köra igång.

 

Översätt

Okej så här ligger det till! Jag suger på engelska och behöver ofta hjälp med översättning. Genom den här appen kan jag översätta alla engelska texter som jag inte förstår. Väldigt enkelt och smidigt. På senaste tiden skriver många företag för samarbeten på engelska och då får jag hjälp av den här appen.  

 

Youtube

Eftersom jag bara kollar på TV via Chromecast blir det väldigt mycket tittande från youtube. Där kan man verkligen hitta allt och söker på allt möjligt alla dagar i veckan.

 

Träningspass

Brukar försöka att klämma in minst två träningspass i veckan. Då blir det ett pass hemma med hjälp av en app med olika övningar. Finns även ett program för uppvärmning som jag använder varje gång. Kan verkligen rekommendera den här appen till er som vill träna hemma.

 

Pinterest

Genom den här appen hittar jag en hel del inspiration och har ett eget konto där. Brukar både dela mina bilder där och spara andras bilder. Men oftast kikar jag bara runt och får även många nya idéer.

 

We Heart It

Ännu en app med massor av inspiration från hela världen. Där är det tillåtet att använda andras bilder och det finns hur mycket som helst. Även där har jag ett eget konto med både mina och andras bilder.

Det är mina tio favorit appar och hoppas att ni gillade inlägget?

 

//PUSS 

 

 

This post contains adlinks from Adviral

 

Topp / Örhängen / Byxa / Örhängen / Linne / Kjol