Inspiration

Dagens vill ha – Miljövänliga vattenflaskor

” Inlägget innehåller annonslänkar ”

Jag är en person som dricker mycket vatten dagligen.

Har däremot ingen koll på hur många liter jag hinkar i mig varje dag men antar två till tre liter. När det är varmt ute vill jag gärna ha en vattenflaska i väskan som beredskap eftersom det då går åt ännu mera vätska. Förvarar annars flera stycken flaskor i kylen med vatten för jag älskar när vattnet är iskallt. Perfekt under min hemmaträning eller efter en svettig promenad.

 

 

Har väldigt länge suktat efter vattenflaskor från Ideal of Sweden.

Det är vattenflaskor från Ideal of Sweden som tillsammans med Glacial har ett samarbete då dom tillverkar miljövänliga vattenflaskor. Dessa flaskor kan användas om och om igen utan att bli förstörda. Som ni ser så har jag plockat ut mina fyra favoriter med deras härliga mönster och färger. Väldigt kul också att vardera flaska matchar med allt det övriga från Ideal of Swedens sortiment. Ja som mobilskal, fodral, laddare, mobilhållare och mycket mer. 

 

 

Just nu är det 25% rabatt på alla vattenflaskor och du hittar dom genom att klicka här <—

Nu i helgen har även Ideal of Sweden upp till 70% rabatt så skynda att fynda dina favoriter innan allt är slut!

 

//PUSS