Personlig, Vardag

Dagens outfit

Älskar dessa ljusa tider

Eftersom det är redan ljust ute tidigt på morgonen så hinner jag fotografera dagens outfit varje morgon. Fast då gör jag det framför spegeln i hallen. Men oj vad smutsig spegeln var och det ser man på den ena bilden. Försökte att ta en bild på bussen för att jag ville ha en närbild på halsbandet. Tycker att den är så fin och enkel och passar perfekt till urringade toppar.

 

Jeans från h&m // Topp från vero moda // Blazer från madlady // Halsband från madlady

 

God morgon finisar!

Nu har jag inte uppdaterat något om flytten på några dagar. Det är så sjukt mycket att tänka på runt omkring och det tar mycket av min energi.

Som jag vet just nu har jag möjlighet att komma in i nya lägenheten redan fredagen 31/7. Det skulle vara en bra idé att få dit alla grejerna så att flyttstädningen kan göras innan måndagen 3/8. För då ska allt vara klart samtidigt som dom nya hyresgästerna ska flytta in i min gamla lägenhet.

Måste få tag i flyttkartonger och boka in en flytt- och städfirma. Tror att jag har några kartonger kvar i förrådet men tror inte att det är så många. Ska kolla upp det i helgen och då ska jag även fortsätta med allt rensande. Det var senaste informationen och kommer att skriva djupare om flytten en annan dag. 

 

//PUSS

 

This post contains adlinks from Adviral

 

Jumpsuit / Örhängen / Solglasögon / Väska / Protective Oil SPF 15 / Hatt / Bikini-bh / Strandkjol / Halsband / Hårband / Solglasögon / Beach Towel / Sandaler / Vristlänkar / Klänning