Inspiration, Mode

Coola träningskläder

” Inlägget innehåller annonslänkar ”

På jakt efter Snygga och coola träningskläder!

Till våren har jag planer på att skaffa mig nya träningskläder för dom jag har börjar bli slitna. Den här gången vill jag ha en tuffare stil och har nu hittat flera stycken olika alternativ. Ja ni läste i förra inlägget om tuffare outfits och detsamma gäller träningsplagg.

Annars gillar jag svarta plagg men tycker att det är läckert med några färgklickar till allt det svarta. I kollaget här nedanför ser ni några exempel. Om ni gillar något så hittar ni plaggen genom att klicka på länkarna under varje kollage.

 


Länk // Länk // Länk // Länk

 

Länk // Länk // Länk // Länk

 

Kan även bäras till vardags!

Hittade även flera stycken läckra mjukisbyxor, toppar och tröjor. Älskar plagg som både är snygga och bekväma på samma gång. Perfekt när man pendlar långt till och från jobbet varje dag då jag inte vill ha på mig något som stramar och är obekvämt. Faktiskt så skulle jag kunna tänka mig att bära dessa plagg till vardags varje dag. Framförallt plaggen som ni ser i sista kollaget. Tycker det är så läckert med coola detaljer och att ha matchade färger på exempel en topp tillsammans med ett par byxor. Därför blev jag bara tvungen att tipsa er om dessa snygga plagg som jag personligen gillar.

Vad tycker ni?

 

//PUSS