Outfits, Vardag

Byxor med matchande topp

” I samarbete med hittalån “

 

Måndag morgon och om fem arbetsdagar går jag på semester.

Det ska bli så himla skönt! Känner att min hjärna redan har gått på semester och hoppas att den här veckan kommer gå snabbt. Annars brukar jag starta varje måndag med tillbakablickar från föregående vecka men den här gången struntar jag i det. Istället visar jag upp ett set som jag gillar extra mycket. Ett par byxor med en matchande topp som kommer ifrån gina tricot. 

 

 

Idag kändes det lite för kyligt för denna outfit men hoppas att jag snart kan använda den.

 

 

God morgon finisar!

Har ni haft en bra midsommarhelg? Min helg var som sagt lugn och skön då jag visade några bilder för er igår. Mina barn har nu rest bort med sin far och på lördag kommer barnen hem till mig. Nästa onsdag åker vi till Stockholm där vi ska stanna i en hel vecka. Ska även fixa mina semesternaglar nu i helgen och måste förbi stan någon dag efter jobbet. Behöver lösnaglar och nya nagellack men har inte riktigt bestämt mig för hur naglarna ska se ut.

Har annars funderat på en grej? Det är angående sms lån som är väldigt vanligt nu för tiden. Hittade en intressant sida där man enkelt kan få hjälp att hitta Sveriges bästa sms lån. Du ansöker, bankerna erbjuder och du väljer det bästa lånet som passar dig allra bäst. Ville bara tillägga det.

Men jag önskar er alla en härlig start på denna nya vecka och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS