Inspiration, Personlig, Skönhet, Tips

Bloom baby, bloom

” Inlägget innehåller annonslänkar “

 

Jag har nu upptäckt ett märke “essence” som har prisvärda hud- och sminkprodukter. Har nyligen köpt en allt i ett palett “Bloom Baby, Bloom”. Paletten innehåller fyra högpigmenterade ögonskuggor i naturliga färger och highlighter, rouge och bronzer samt en spegel.

 

Kolla in den söta förpackningen!

 

Jag gillar paletter som innehåller flera produkter så att det alltid blir smidigt att ta med sig när man sover borta. Denna palett innehåller allt jag behöver och alla färgerna passar mig.

 

 

Jag kikade igenom hela sortimentet från essence och fastnade för en hel del. Allt är så prisvärt och passar de flesta plånböcker vilket jag gillar. Så nästa gång jag behöver nytt smink så blir det garanterat från detta märke. Tycker också att deras förpackningar är så söta och det är ett stort plus i kanten. Är också nyfiken på deras hudvårdsprodukter.

 

 

Ni länkas vidare till hela sortimentet genom denna länk <—

 

 

//PUSS