Inredning, Vardag

Bli gladare i själen

Idag är det riktigt grått ute.

Då passar det bra att göra det lite färgglatt i hemmet och sätta upp mera mysbelysning. Då känns det genast en aning roligare. Har haft en storstädning i badrummet och idag ska jag plocka in alla grejerna. Ska göra det extra fint där och ikväll inviger jag kanske badrummet genom att ta ett bad. Det skulle vara riktigt mysigt.

 

Köpte hem en provdocka som jag ska använda till bloggen genom att skapa olika outfits. Har även köpt hem mera mysbelysning som ska sättas upp i köket och i vardagsrummet.

 

God morgon mina finisar!

En provdocka har jag länge funderat på att skaffa mig. I veckan sålde Netto provdockor och då bestämde jag mig för att köpa hem en. Just nu står den i köket med en tröja på sig. Dottern blev skrämd av den eftersom hon inte var beredd på att den stod där just då haha. Igår kikade jag i fyndhörnan inne på Netto och då sålde dom ut ljusslingor för 50 kr/styck. Då fick två stycken följa med hem. Den ena hänger i köksfönstret och den kan jag ställa in en timer på. Den andra går på batteri och den har jag inte bestämt mig för vart den ska hänga. Kanske i badrummet?

Vad får mig att blir gladare en sådan grå och trist dag? Jo det finns några punkter och det är: 

♥ Mysbelysning.

♥ Färgglada inredningsdetaljer.

♥ Doftljus och fina ljuslyktor.

♥ Nya myskläder. 

♥ Färska blommor. 

 ♥ Ett rent och fräscht hem. 

Annars händer det inte så mycket mer för min del denna gråa dag. Sonen har åkt iväg med sin pappa och dottern är med en kompis. Vardagsrummet ser ut som “hej kom och hjälp mig” med en massa grejer överallt. Nu när jag har bloggat färdigt ska jag ta tag i röran och sedan pyssla i badrummet.

Därför avslutar jag blogginlägget med att önska er alla en härlig lördag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS 

 

This post contains adlinks from Adviral

1. Here / 2. Here / 3. Here / 4. Here